У организацији Епархије тимочке, 17. октобра 2019. године у духовно-мисионарском културном центру „Гостопримница“ у Зајечару, одржана је промоција књиге „Одговор ношен ветром – живети са песмама Боба Дилана“ аутора Ивана Потића.
О књизи је, поред аутора, говорио и историчар др Александар Раковић, виши научни сарадник Института за новију историју Србије.
Књига „Одговор ношен ветром“ је, заправо, избор ауторових најдражих Диланових песама – њих 52, и представља први објављен превод Диланове поезије на српски језик. Потићева идеја је била да кроз књижевност приближи српској публици Диланов специфични поетски израз.
Поред превода песама, у књизи се налазе и текстови у којима нам аутор описује на који начин и у којој мери је Боб Дилан променио и обликовао његов живот, даје нам да видимо како је преко музике дошао до поезије, а кроз поезију до смисла и суштине магичног света овог свестраног уметника, света који је за свагда постао неодвојив од његовог. Вероватно има неке везе то што смо рођени истог дана, можда су се звезде тако наместиле тек да
бисмо могли синхронизовано да патимо или истовремено да будемо надахнути, пише Потић.
Др Александар Раковић је истакао да је ова књига резултат великог ауторовог труда и да треба да будемо задовољни што рокенрол култура у Србији има овакву драгоценост.